Alla inlägg den 23 januari 2011

Av Flickan Duktig - 23 januari 2011 21:15

Kom aldrig till ro igår när jag skulle sova och det blev en väldigt orolig natt. Jag hade för mig att jag hade tvättid idag kl 07 så jag hade ställt klockan för att kliva upp men då jag kom dit så visade det sig att jag hade haft fel...


Då jag ändå var uppe så gjorde jag en massa andra ”nyttosaker”. Därefter kom jag mig ut fastän det kändes motigt. Termometern visade -12º men kinderna gnällde och tyckte att det kändes betydligt kallare än så. Själen blev dock varm och glad över att få lyssna på fågelkvitter och se solen.


På eftermiddagen skulle jag få besök. Det var verkligen trevligt, roligt och mysigt. När det började närma sig middagstid så frågade jag om hon var hungrig, det var hon. Jag tänkte att kunde äta hos mig istället för att hon ska åka hem till sig och äta ensam. Då slapp ju båda att bli ensamma vid varsitt middagsbord liksom. 

   

Hon ville gärna stanna och äta. Så vi lagade mat tillsammans (även fast den inte var trasig innan) och det var jättemysigt. Hon till och med diskade utan att jag ens fört det på tal – bara för att hon ville!


Nu är jag trött men känner ändå att jag har haft en härlig dag.   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards